Açılış Logosunda Kalma - T&D

Akış

T&D

Telefon ve Tabletler için her marka model yazılım ROM, FlashTool ve Cracklı GSM BOX yazılımları sitede mevcuttur.

15 Eylül 2014 Pazartesi

Açılış Logosunda Kalma

Allwinner A10-A13-A20-A23 ve A31 işlemci kullanılan tablet bilgisayarlarda yazılım (rom) yükleme sorunu yaşıyorsanız. Örnek: Cihaz açılış logosunda kalıyor, yazılım (rom) yüklemeye çalıştığınızda %3 ten (%7-%15 te olabilir) geriye doğru sıfırlanıyor ve yazılım yüklenmiyor.

1. Yazılım (rom) yüklemesi sırasında açılan Format penceresine Hayır seçeneklerini kullanarak yazılım (rom) yüklemeye çalışın. Sonuç alamazsanız aşağıdaki işlemi deneyin.

2. Micro SD kart aracılığıyla yazılım yüklemeyi deneyin,
Micro SD kart ile yazılım yükleme videosunu burayı tıklayarak izleyebilirsiniz.
Micro SD kart ile yazılım yükleme programını burayı tıklayarak indirebilirsiniz.
Sonuç almazsanız aşağıdaki işlemi deneyin,

3. Elektronik bilginiz varsa kendinizde yapabilirsiniz, ancak bu işlemi kendi elektronikçinize yaptırmanızı öneririm. Cihazın içini açın, cihaz kasasının ısıdan hasar görmesini önlemek için ana kartı tamamen sökün. Flash entg ayaklarında soğuk lehim vardır, Flash entg ayaklarına Fluks (Akı) dökün ve orta derece sıcaklıkta Flash entg onun tarafını ısıtacak şekilde 2dk ısıtın. (Fazla ısı daha fazla hasar verebilir dikkat edin). Bu işlemden sonra tekrar yazılım yüklemeyi deneyin. Sonuç almazsanız aşağıdaki işlemi deneyin.

4. Elektronik bilginiz varsa kendinizde yapabilirsiniz, ancak bu işlemi kendi elektronikçinize yaptırmanızı öneririm. Cihazın içini açın, cihaz kasasının ısıdan hasar görmesini önlemek için ana kartı tamamen sökün. İşlemci ayaklarında soğuk lehim vardır, İşlemci (A10-A13-A20-23-A31 yazar) ayaklarına Fluks (Akı) dökün ve orta derece sıcaklıkta İşlemcinin onun tarafını ısıtacak şekilde 3dk ısıtın. (Fazla ısı daha fazla hasar verebilir dikkat edin). Bu işlemden sonra tekrar yazılım yüklemeyi deneyin.

Değil: 3. ve 4. adımda anlattıklarımı lütfen elektronik bilgisi olmayanlar uygulamasın. Yukarıdaki işlemler sonucu cihazınız mutlaka çalışır duruma gelecektir. Çok nadir bir durumda olsada işlemci arızlı olabilir, bu durumda cihazı teknik servise göndermeniz gerekecektir. Yada işlemci değiştirebiliyorsanız piyasadan işlemci sterdi değiştirin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder