Yararlı Uygulamalar - T&D

Akış

T&D

Telefon ve Tabletler için her marka model yazılım ROM, FlashTool ve Cracklı GSM BOX yazılımları sitede mevcuttur.

5 Aralık 2014 Cuma

Yararlı Uygulamalar


PhoenixSuit programını indirmek için burayı tıklayın.
MyPhoneExplorer programını indirmek için burayı tıklayın.
1. Bilgisayarınızdan Sürücü imzalama özelliğini devre analizi analizi dışı bırakın,
2. Bilgisayarınıza kurun, (daha önce ADB sürücülerini yüklemişseniz bu adımı geçin)PhoenixSuit programını
3.MyPhoneExplorer programını bilgisayarınıza kurun,
4. Telefon yada tabletinizin Ayarlar>Gelişmiş seçenekler bölümünden USB Hata ayıklama seçeneğini işaretleyin,
5. USB Kablo ile telefon yada tabletinizi bilgisayara takın,
6. Masa üstündeki MyExplorer kısayolunu çift tıklayıp çalıştırın,
7. MyExplorer penceresinden Dosya>Kılarlar seçeneğini tıklayın,
8. Google Android İşletim Sistemli Telefon seçeneğini seçin,
9. Pc Bağlantı seçeneğinden nasıl bağlantı kurmak istediğinizi seçin, USB Kablo ile bağlantıyı tarif ettiğimden USB Kablo seçeneğini seçip Tamam>Sonraki seçeneğine tıklayın,
10. Algılayacak ve cihazınıza bir isim vermenizi isteyecektir Program cihazı. Videodaki örnekte ZEN olarak isimlendirilmiştir. Siz istediğiniz herhangi bir ismi yazıp Tamam seçeneğine tıklayın,
11. Program telefon yada tabletinizdeki tüm bilgileri okuyup bilgisayarınıza otomatik yedekleyecek,
12. Bu program aracılığıyla yükleyebilir yada senkronize edebilirsiniz.Bu bilgileri Android işletim sistemine sahip herhangi bir cihazınıza


Bu Programla Neler Oluyor? Oluyor? 'Yatırım Yapılabilir 'Dedim'?

1. Telefon yada tabletinizdeki tüm bilgileri yedekleyebilir, gerektiğinde farklı bir Android işletim sistemli cihaza geri yükleyebilirsiniz. (Listeniz, mesajlarınız, takviminiz, notlarınız, tüm arama ve Kişi çağrılarınız)
2. Program üzerinden bilgisayar üzerinden mesaj yazabilir, gelen mesajları okuyabilirsiniz,
3. Program üzerinden arama Değil, yapabilirsiniz: yapabilirsiniz bilgisayardan değil yani telefona hiç dokunmadan bilgisayar üzerinden tuşları çevirebilirsiniz.Telefonda konuşma
4. Cihazın dahili hafızasında yada SD kartında bulunan bilgileri görebilir, bilgileri bilgisayarınıza yada bilgisayarınızdan cihaza yükleyebilirsiniz.
5. Telefon yazılımsal ve donanımsal bilgilerini görebilirsiniz yada tabletinizin,
6. Bilgileri görebilirsiniz Bildirim çubuğundaki,
7. Araçlar>Telefon Tuş Takımı>Ekran Görüntüsü Boyutu bölümünden telefon yada tabletinizin ekran görüntüsünü bilgisayardan görebilirsinir, mausu kullanarak bilgisayar üzerinden telefon yada tabletinizde işlem yapabilirsiniz, orjinal ekran boyutunda kayıt edebilirsiniz telefon yada tabletinizdeki ekran görüntüsünü bilgisayarınıza.


UYGULAMALAR



Kullanıcılar Office: Bu uygulama ile tüm ofis dosyalarınızı açabilir, düzenleyebilir yada yeni ofis dosyası hazırlayabilrsiniz.
Open DNS: Uygulama ile DNS adresini değiştirebilirsiniz. Bu sayede yasaklı sitelere cep telefonunuzdan rahatlıkla girebilirsiniz.
Türkçe Q Klavye: Cihazınızda orjinal kullandığınız klavye dışında alternatif arıyorsanız tam istediğiniz gibi bir klavye uygulamasıdır.
Kilit (Applock): Bu uygulama ile istediğiniz uygulamayı kilitleyebilirsiniz. Örnek: Cihazınızdaki resimlerinizi, smslerinizi, wahatsapp yada benzeri bir uygulamadaki mesajlarınızı sizden izinsiz kimsenin görmesini istemiyorsanız bu uygulamaları kilitleyebilirsiniz.
Buzz Launcher: Farklı bir çok tercih edilen arayüz uygulamasıdır stabil TR için kullanabileceğiniz arayüz.
Clean Master: Android iyileştiricisi, bellek & hız güçlendiricisi, ve takımıdır ve/antivirüs güvenlik. Cihaz performansını geliştirmede, gereksiz ve spam dosyaları kaldırmada, kötü amaçlı yazılımlara, trojanlara ve virüslere karşı koruma sağlar.
Pil Doktor: Pil ömrünü uzatabilen en iyi uygulamalardan bir tanesidir.
Kalan pil süresini kesin olarak tahmin eder
Kullanmadığınız halde güç harcayan uygulamaları sonlandırır
Pil ömrünü uzatan 3 adımlı şarj Sınıfında sınıfında benzersiz Dragon Ejderha yöntemi
Pilin performansını artıran widgetlar
Cihazınızı hızlandırır
Bluetooth/WiFi gibi hizmetleri kapattığınızda pil ömründen ne kadar tasarruf edeceğinizi gösterir
Cihazınızın donanım ve yazılımı hakkında bilgi ve güne ekspres havacılık
JuiceDefender: My ıle tasaruf batarya uygulamasıdır. Wi-Fi-Mobil Veri-GPS - özelliklerini, uyku modunda çıktığınızda tekrar otomatik olarak kapatabilir çalıştırabilir Uyku moduna aldığınızda. Bu sayede oldukça batarya tasarufu sağlamaktadır. Wi-Fi uyku modunda Hakkı aralıklarla çalışmasınıda sağlayabilirsiniz veya Mobil kalbidir.
Mobil Güvenlik Ve Antivirüs: Trend Micro Mobile Security, Antivirus & Performance Booster Av-test uygulaması.org ' a göre “%100 algılama”, AV-Karşılaştırmalı PCSL ve tarafından sağlamakta olup onaylanmıştır. İlk olarak, artık kapsamlı veri koruması sağlamak için kurulumdan önce kötü Sektörde bir - yazılımları engeller! amaçlı* Gizliliğinizi koruyun; kaybolmuş telefonunuzu veya tabletinizi bulun; fotoğrafları ve Tüm Videolar, Türk yedekleyin; ayarlayıcı, pil tasarrufu, görev kapatıcı ve hafıza yükselticiyle cihaz performansını artırır yeni sistem.
AirDroid: Tüm android cihazlarınızı web üzerinden, tamamen kablosuz, yönetin.
USB kablosu gerektirmez.
Sürücü kurulumu gerektirmez.
Aynı kablosuz ağ ya da interneti edenlerin yeterlidir.
Web uygulamasıdır, Windows, güvenli, bir, Mac, Chromebook ve Linux üzerinde çalışmaktadır.
Tek yapmanız gereken Android'inize AirDroid'i yüklemektir ve böylece aşağıdaki özelliklere bilgisayarınızdaweb.airdroid.com adresi üzerinden erişebilrsiniz:
SMS: Bireysel veya çoklu SMS gönderme ve alma.
Uygulamalar: .muayene dosyalarını içe veya dışa aktarma.
Dosyalar: Android üzerindeki dosyaları yönetme ve Android ile bilgisayar arasında transfer etme.
Fotoğraflar: Android üzerindeki fotoğrafları görüntüleme, düzenleme ve Android ile bilgisayar arasında transfer etme.
Müzik ve Videolar: Android üzerindeki müzik ve Tüm Videolar, Türk oynatma, düzenleme ve Android ile bilgisayar arasında transfer etme.
Zil Sesleri: Müzikleri zil sesi olarak kaydetme ve herhangi bir zil sesini dışar aktarma.
Kişiler: Tüm kişileri görüntüleme ve düzenleme.
Ekran görüntüsü: Android cihazların ekranlarını gerçek zamanlı görüntüleme, hareketsiz ekran görüntüleri alma. (root gerektirir)
Kamera: Hem ön hem arka kamera lensinden görüntüleme, hem de flaş ışığını destekeme.
URL: Android'e URL gönderme ve Android tarayıcıda otomatik açma.
Pano: Android ve bilgisayar arasında pano içeriğini paylaşma.
CPU/RAM/DEVİCE Identifier: Cihaz donanımıyla ilgili tüm özellikleri görebileceğiniz ve cihazın performansını ölçebileceğiniz bir uygulamadır.
AnTuTu Kriter: Cihaz donanımıyla ilgili tüm özellikleri görebileceğiniz ve cihazın performansını ölçebileceğiniz bir uygulamadır.
Google Keep: Google uygulamasıdır. Sesli alabilir, sesli notu yazıya dökebilir, ekelyebilir, internet ortamında yerde notlarınıza ulaşabilirsiniz notlarınıza resim.
CloudMagic: Posta uygulamasıdır. Gmail, Exchange, Yahoo, Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 ve IMAP hesapları destekler.
TRAFİ Türkiye metro otobüs: İstanbul, Ankara, İzmir, metrobüs, otobüs, vapur, feribot, metro için tarife bilgileri Sünen toplu taşıma seyahat planlayıcısıdır illerindeki Bursa. TRAFİ Türkiye, A noktasından B noktasına olan toplu taşıma seyahatlerinizi en kolay şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Uygulama tüm toplu taşıma araçlarının tarifelerini içerir. Otobüs ve metrobüslerin haritada gerçek zamanlı İMKB hareketlerini sunar. ‘Favoriler’ ekleyerek aynı durakları tekrar tekrar girmek zorunda kalmazsınız.bölümüne Sık kullandığınız durakları da seni güzergah
UC Browser-Tarayıcı: Hızlı oldukça başarılı ve ek özelliklere sahip bir tarayıcıdır.
SD Haritayı göster Taşı: Haritayı göster taşıyabilirsiniz. Uygulama alanı yetersizse bu uygulama ile yüklü olan uygulamaları SD Cihazınızın Rootlu olması gerekmektedir. Root işlemleri için Root bölümünü inceleyin.
Mobileuncle MTK Tools: MTK işlemcili ve bu uygulama ile arka plan ayarlarını değiştirebilirsiniz cep tabletlerde. Örnek: değiştirebilir yada GPS 3G özelliğini tamamen kapatabilirsiniz. İmeı numarasını Sistem ayarlarına müdahale edebilirsiniz tamamen. Cihazınızın Rootlu olması gerekmektedir. Root işlemleri için Root bölümünü inceleyin.
Java Mevcut Bir Yükseltme Yolu Yoktur: Java tabanlı uygulamaları açabilir yada java tabanlı uygulamaları düzenleyebilirsiniz.
Değil: Uygulamaları googleplay sayfasını sayfasını indirebilirsiniz Bu not üzerinden Saklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder